Līdz sacensībām:
VELOSERVISS Balvas izcīņa 2013/2014.

Šo sacensību pirmsākumi aizsākās nesenajā 2013.gada pavasarī, kad 24.martā notika "Veloserviss TACX 1 virtuālais veločempionāts". Tas bija kā tāds ieskats virtuālo trenniņu pasaulē. Katram dalībniekam bija iespēja 5 minūšu laikā izmēģināt, noregulēt un sagatavoties startam. Startēja 2 braucēji vienlaicīgi, distance 5km. Distances reljefs bija izveidots ar taisni, nelielu pacēlumu un nobraucienu. Uzvarētājam galvenajā balvā tika TACX velotrenažieris! Dalību ņēma 22 dalībnieki   un starp tiem ar trešo labāko rezultātu toreiz izcēlās mūsu Vitālijs. Toreiz tas tieši sakrita ar mūsu mājaslapas izveidi un lielajā darbu un informācijas plūsmā nemaz netika atspoguļots. 

Jau rudenī, no 2012.gada 5.novembra līdz 2013.gada 10.februārim ar finālu 2013.gada 25. februārī Veloserviss uzsāka otrās sezonas sacensības. Tās šoreiz tika veiktas daudz pārdomātāk: notika 4.posmos plus fināls. Katra posma ieguvējs tika pie balvas, bija iespēja izvēlēties sev izdevīgu braukšanu noteiktā dienu limitā, papildus serviss protams bija duša. Šajā reizē mūsu komandu pārstāvēja jau 3 braucēji: Vitālijs, Sandis un Atis. Sandim tie vispār bija pirmie mači un jāatzīst tie tika aizvadīti ar vērā ņemamiem rezultātiem. Dalībnieku skaits bija vairākkāršojies un sasniedza 99. Tie tika dalīti pa dzimumiem un vecuma grupām. Visu grūto maratonu Sandis savā vecuma grupā pabeidza ar devīto rezultātu, Atim 10.vieta.

Un sākot ar 12.oktobri līdz pat 2.februārim ar finālu 1.martā jau aizsākušās trešās sezonas sacīkstes. Nolikums ļoti līdzīgs iepriekšējā gada ar vienu lielu izņēmumu: visus 4 posmus var braukt kaut vienā dienā, taču jāiekļaujās ir līdz 2.februārim. Jau zināmi arī posmi, kuri būs jāpieveic šo sacensību ietvaros un kā otra lielākā izmaiņa ar iepriekšējo čempionātu ir kalnu posmu iekļaušana.    Tas varētu būt būtisks pārsteigums daudziem sportistiem, jo viena vieta ir braukt līdzenuma posmu, bet pavisam cita kalnu etapu.

Lai būtu pilnīgāka izpratne kā notiek pati braukšana, šeit mazs video:

 

 

Visiem, kas vēlas pievienoties, kaut vai treniņu režīmā visa nepieciešamā informācija šeit: www.veloserviss.lv un lai laba ripošana arī ziemā!

Fotogrāfijas no šim sacensībām visu gadu garumā apskatāmas mūsu galerijas sadaļā.

28.11.2013.